Psych-K®

PSYCH-K® is een methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen. Bovendien kan je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen.

Anders gezegd: Hiermee kan je de ‘bullshit-radio’ in je hoofd herkennen EN jezelf afstemmen op een zender die positieve en aangename gedachtes voortbrengt! Gedachtes die je ideeen, wensen en plannen ondersteunen in plaats van ontkrachten.

(Voorbeelden van de Bullshit-radio: ”ik kan het toch niet, ik hoor er niet bij, het heeft geen zin, ik ben niets waard, ik heb geen liefde nodig, ik ben niet veilig, anderen zijn niet te vertrouwen, ik ben niet goed/sterk genoeg”).

Het afstemmen op de goede zender gebeurt door middel van het doen van Balansen. Hoe dat in zijn werk gaat zul je moeten ervaren; het is een methode die uit 7-9 stappen bestaat.

De meeste mensen merken na het doen van een Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening) een ontspanning in hun lichaam en een beter gevoel over zichzelf.

Hierbij hoef je niet diep in het verleden te graven hoe het komt dat je de overtuiging had dat je bijvoorbeeld niet goed genoeg zou zijn. Het belangrijkste wat nodig is, is dat je besluit dat je dit wilt veranderen!

Een Balans kan 10-15 minuten duren. Soms zijn er meerdere Balansen nodig om interne conflicten (en daardoor ongewenst gedrag) te veranderen. De verandering die je maakt is zeer krachtig, blijvend en werkt door op onderbewust niveau.

Duur 60 min, kosten € 95,-