Cliëntervaringen

Michiel: ‘Noor heeft zowel een professionele houding, als een heel persoonlijke benadering. Vanaf de eerste kennismaking is er al het gevoel dat ze het werk met aandacht en passie doet. Haar professionaliteit valt op door de structuur die ze volgt. Dat zit hem in de opbouw over meerdere sessies, maar ook in de sessies zelf. Als het nodig is kan ze heel flexibel zijn en krijgt een sessie een andere invulling, maar altijd omdat de hulpvraag dan beter beantwoord wordt. Ze heeft veel ervaring en kennis op het gebied van haptonomie, en is altijd zichzelf. Haar persoonlijke benadering kenmerkt zich door scherp te luisteren en door te vragen, zodat je hulpvraag voor beiden duidelijk wordt. Ze voelt goed aan wanneer het moeilijk wordt, en ondersteunt dan op een heel prettige manier. De sessies voelen altijd open, veilig en effectief. Het resultaat is dat je grote stappen vooruit gaat. Je krijgt overzicht, balans en inzicht in je “zelf”. Ik heb sinds een jaar regelmatig contact met Noor, en ben superblij met wat ik van haar heb geleerd!’

Margje: ‘Soms zijn er momenten in je leven waarbij je zelf even het overzicht mist.Je raakt verstrengelt in je eigen negatieve gedachte. Er ontstaat een patroonwaar je niet uit raakt. Dit patroon beinvloed je zo dat je uitgeput raaktomdat het alles omvattend is.  Noor heeft mij geholpen in te laten zien welke rol ik zelf heb en welke effectenmijn eigen handelen op mijn leven heeft. Hierdoor was ik in staat keuzente maken die ik lange tijd had uitgesteld maar die wel nodig waren om verderte kunnen.  Noor heeft mij geholpen een cirkel te doorbreken die ik zelf niet kon doorbreken. De vertrouwdheid maar vooral ook de eerlijkheid waarmee Noor haar werk verrichtmaken het mogelijk je stappen te laten nemen die je echt verder helpen. Ensoms heb je dat nodig in het leven.’

Mart: “Noor is kundig, warm en duidelijk. Ze heeft humor en begeleidt met veel betrokkenheid haar client/leerling in hun proces van persoonlijke groei.” Top Qualities: Personable, Expert, High Integrity

Verpleegkundige:
Ik kwam bij Noor om contact te krijgen met mijn gevoel.
Ik ben jarenlang erg druk geweest en heb niet goed voor mezelf gezorgd, ik was niet gewend om te luisteren naar mijn gevoel, en na verloop van tijd, wist ik gewoon niet meer wat ik voelde.
Ze begon met heel eenvoudige dingen aan me te vragen. Of ik liever hier zat of daar: Dat wist ik wel. Of beter gezegd: mijn lijf wist dat wel. Ik bleek dat te kunnen voelen aan kleine signalen in mn lijf, die ik normaal altijd negeer. Het is een kwestie van ernaar luisteren.
Nu ik dit doe voel ik dat ik meer aan sta, weer meer betrokken ben en beter voor mezelf kan zorgen.

Koerier:
Ik ging naar Noor toe met de wens om mijn gevoel beter te leren uiten. Ze helpt me daarbij door middel van een combinatie van gesprekken en aanraking. Ze legt altijd goed uit waar ze naartoe wil en wat mijn fysieke reactie te vertellen heeft.
De aanraking vind ik erg prettig. Ik heb het idee dat ze goed aanvoelt wat ik nodig heb en dat geeft me rust. De aanraking zorgt ervoor dat ik me beter kan concentreren op mijn gevoel, wat er voor zorgt dat het me duidelijker wordt wat werkelijk belangrijk voor me is. Dankzij de aandacht voor mijn gevoel kan en durf ik de bijbehorende emoties ook makkelijker te uiten.
Een specifiek probleem waar ik aan wil werken is de relatie met mijn moeder. Samen met Noor probeer ik helderheid te krijgen in de wirwar aan herinneringen, gedachten en gevoelens om zodoende rust te krijgen in mezelf.

Onderwijzer basisschool:
Noor heeft me in een simpele oefening laten voelen hoe moeilijk het voor me is om iets aan een ander te vragen.
In een praktijkoefening lukte het me letterlijk niet om te vragen of ze dichterbij wilde komen zitten.
Dat kwam wel even heel hard binnen. Het raakte me diep, ik herkende dat het van vroeger en ik werd dan ook erg verdrietig.
Inderdaad; ik vraag (vroeg) niet snel iets voor mezelf, aan een ander. Voor anderen regel(de) ik altijd alles, maar voor mijzelf was en is dat soms nog steeds heel moeilijk. Ik ben gelukkig lerende.
Dit was wel erg confronterend.

Stephanie: Terug in eigen kracht. In de periode dat ik behoorlijk vast gelopen was in mijn leven, tipte een collega mij om naar Noor te gaan. Noor hielp mijn (in vier maanden tijd) weer naar mijn gevoel te durven luisteren en daarop te vertrouwen. Ik kan nu mezelf weer de ruimte geven en voel me bevrijd. Ook kwam ik erachter dat Noor een extra stapje voor je zet, daar waar andere hulpverleners zouden stoppen. Ik kan hierdoor oprecht zeggen dat Noor er 100% voor je is, maar er tegelijkertijd voor zorgt dat je juist terug in je eigen kracht gezet wordt.

voor meer ervaringen en reviews kijk op de site van www.allebedrijvenin.nl (klik)

 

‘Kracht is vormgegeven moed’